Het zal u niet ontgaan zijn dat er overal extra maatregelen worden genomen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Dat geldt ook voor Timbre.

Cliënten besluiten soms om het contact met de psycholoog uit te stellen tot een later tijdstip. 
Maar met name in de GGZ is het zo dat er bij een aantal mensen een extra behoefte bestaat om in deze periode gesprekken te kunnen voeren. Ze willen dan handvaten krijgen om te dealen met de impact van deze pandemie.
Ook voor deze mensen wil ik ook graag passende hulp bieden.

Veelgestelde vragen door cliënten.

Ja. Maar we houden een afstand in acht van anderhalve meter. We schudden elkaar niet de hand aan het begin en aan het eind van de sessie.

Nee. Ik verzoek u vriendelijk om niet te komen als u hoest, niest of koorts heeft.

Ja die mogelijkheid is er. Video bellen is een mogelijkheid. Als u verkiest om niet op consult te komen, maar wel behoefte heeft aan ondersteuning dan kunnen we dat door middel van de techniek doen. We zullen geen gebruik maken van Skype of Zoom (software die veel mensen kennen), maar met behulp van AVG approved software. Voor nadere info is het handig als u mij belt.
Mijn voorkeur gaat er wel naar uit om het intake gesprek wel persoonlijk te doen. 

U hoeft absoluut niet technisch te zijn om gebruik hiervan te kunnen maken. De procedure is eenvoudig.

Ook is het mogelijk (indien het weer het toelaat) om de gesprekken buiten, tijdens een wandeling te voeren.

Afspraken kunnen worden afgezegd. Bij voorkeur 48 uur van te voren. Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht als u de afspraak annuleert in verband met angst om besmet te worden.