Logo Timbre Psychologie

Privacybeleid

 

Timbrepsychologenpraktijk.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die je aan Leon Timmermans verstrekt.

Bedrijfsnaam: Psychologiepraktijk Timbre

Adres:

Haverweg 55 e

6991 BR Rheden

Telefoon: 06-47113433

Email: l.timmermans@timbrepsychologie.nl

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website https://psychologie.nl/, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje naar l.timmermans@timbrepsychologie

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Psychologenpraktijk Timbre (Timbre) verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website. Denk hierbij aan het invullen van een contactformulier en van de producten / diensten die je afneemt:

voornaam

achternaam

mailadres

telefoonnummer

adresgegevens

bankrekeningnummer

Inloggegevens

Informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier technische gegevens, zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website.

gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden

Timbre verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

zodat je gebruik kunt maken van alle functies op de website

om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen

om je te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten

voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)

om je gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Timbre is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Timbre heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Timbre ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op door te mailen naar l.timmermans@timbrepsychologie om deze informatie te laten verwijderen. 

Bewaartermijn

Timbre bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Timbre bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Timbre verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Timbre gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: Timbre maakt gebruik van een externe partij voor de boekhouder, die boekt facturen in en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Timbre in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Timbre voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen. 

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Timbre gebruikt functionele, analytische en marketingcookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Timbre jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan Timbre ben je geïnformeerd over de cookies die Joas de Wit gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketingcookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Timbre hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Toch maakt Timbre voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Joas de Wit de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar leon_timmermans@live.nl. Timbre zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op door te mailen naar leon_timmermans@live.nl. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Timbre.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wil je meer informatie over de AVG dan kun je terecht op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacyverklaring

Timbre behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Rheden, 

2 Mei 2020,

Leon Timmermans