Over mij

In 1989  ben ik afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Daar heb ik neuropsychologie en klinische psychologie gevolgd.  
Vrij snel na het afstuderen ben ik mijn eigen praktijk gestart. Parallel daaraan heb ik ook werkervaring opgedaan in een ziekenhuis en een RIAGG (zoals dat toen nog heette). Ik heb ook leiding gegeven aan een groepspraktijk.

Daarna heb ik er bewust voor gekozen om als individueel therapeut door te gaan. Dit biedt mij de gelegenheid om een eigen koers en signatuur neer te zetten. Contacten met collega’s vind ik in bestuurlijke organisaties en in intervisies. Naast psychologie heb ik ook opleidingen gevolgd in de  alternatieve geneeswijzen, waaronder acupunctuur.

Deze achtergrond stelt mij in staat om via meerdere perspectieven te kijken naar de persoon en zijn klacht.
Ik ben van jongs geïnteresseerd in ‘mind-body’ relaties. Door mijn brede achtergrond en aangeboren ‘nieuwsgierigheid’ ben ik in staat om jou op een effectieve wijze te begeleiden. Komen we er samen niet uit dan zoeken we alternatieven.